TERMENI ȘI CONDIȚII

1. DISPOZIȚII GENERALE

Acest site aparține Piatra Exotica SRL. La plasarea unei comenzi în magazinul online, Cumpărătorul acceptă Condițiile de vânzare a bunurilor/produselor și/sau prestarea serviciilor în baza legislației Republicii Moldova (denumită în continuare Termeni și condiții) prezentate mai jos. Utilizarea site-ului https://stone.md presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor propuse de SC Piatra Exotica SRL, in conformitate cu Legea nr.284/2004 privind comertul electronic.

Relația dintre cumpărător și vânzător se stabilește în baza Legii nr. 105/2003 privind protecția drepturilor consumatorilor și a altor reglementări adoptate în conformitate cu aceasta. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții, iar Cumpărătorul este obligat să respecte modificările.

2. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Prin utilizarea site-ului https://stone.md, sunteți automat de acord cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai în scopuri legale, cum ar fi furnizarea de produse comandate de dvs., promoții, Google Analytics, cookie-uri și notificări/buletine informative.

Toate informațiile care conțin date cu caracter personal sunt stocate și utilizate numai pe perioada necesară realizării scopurilor pentru care au fost colectate și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr. 133/2011 privind protectia datelor cu caracter personal.

Folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și pentru a asigura utilizarea corectă a informațiilor de pe site. Transmiterea datelor prin Internet sau o rețea fără fir nu poate fi complet sigură. Prin urmare, ca și alte companii, nu putem garanta securitatea informațiilor pe care Cumpărătorul le oferă, așa că Cumpărătorul va face acest lucru pe propriul risc.

3. COMANDA SI PLATA

Plata comenzilor este posibilă cu un card de plată – la primirea comenzii, veți primi un bon fiscal care confirmă plata. Plata online se face in conditii de maxima securitate folosind ca instrument de plata un card de plata, care permite tranzactiile online. După
plata, veți primi o confirmare de plată pe adresa dvs. de e-mail. Procesatorul de plăți folosește un sistem securizat bazat pe cea mai recentă versiune a standardului de securitate 3D-Secure, ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării clienților în tranzacțiile online securizate. Această măsură de securitate presupune redirecționarea utilizatorului atunci când efectuează o plată către o pagină securizată MAIB, unde fiecare deținător de card este autentificat prin atribuirea unui cod unic pentru fiecare tranzacție online. 

Rambursările se fac numai pe cardul de plată utilizat pentru achiziție. Pentru plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se efectuează cu respectarea tuturor măsurilor de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate doar pe un server specializat al sistemului de plată.

Pentru a efectua o plată, vor fi solicitate următoarele informații:

o Număr card (16 cifre)
o Data expirării (lună și an)
o Cod CVC sau CVV (3 cifre)
o Nume și prenume pe cardul de plată

Toate plățile sunt procesate în moneda națională – MDL (lei moldoveni). Dacă moneda tranzacției diferă de moneda plății, suma tranzacției este convertită la cursul tranzacțiilor cu cardul din ziua decontării băncii emitente.

4. LIVRARE DE PRODUSE / BUNURI / SERVICII

După plasarea unei comenzi, cumpărătorului i se furnizează informații despre data estimată de livrare a comenzii prin curier/serviciu de livrare. Livrarea in Chisinau se efectueaza in 48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii nostri. Livrarea pe întreg teritoriul Republicii Moldova se efectuează în termen de 72 de ore din momentul confirmării comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează între orele 9:00 și 20:00. Livrarea se plătește, care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii pentru comenzile de până la 3000 lei (or. Chișinău). Livrarea este gratuita (or. Chișinău) pentru comenzile de peste 3000 lei. Livrarea nu este disponibilă în zilele de duminică și de sărbătorile naționale.

Termenul de livrare poate fi prelungit în cazuri individuale (de exemplu, condiții meteorologice nefavorabile, sărbători legale, probleme tehnice neprevăzute etc.). Vă vom anunța dacă ne confruntăm cu una dintre situațiile indicate anterior. Puteți alege orice adresă pentru livrare – acasă, birou sau orice altă adresă, fără taxe suplimentare. Acceptăm o singură adresă de livrare per comandă. Dacă trebuie să expediați comanda la adrese diferite, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

La primirea produselor verificati integritatea ambalajului, prezenta bonului fiscal in prezenta curierului. Orice revendicări ulterioare cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

5. DREPTUL DE RETURNARE

Potrivit conceptului Legii nr. Nr.105-XV din 13.03.2013 privind protectia consumatorului Cumparatorul are dreptul de a returna bunurile/bunurile achizitionate din anumite motive in termen de 15 zile de la data platii. Fondurile sunt returnate pe cardul cu care a fost efectuată achiziția.
Contacte companiei în caz de retur: +373 68897773
Timp de procesare a cererii de retur: 15 zile

6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

În conformitate cu prevederile Legii nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, furnizorul de servicii prelucrează datele cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bună-credință pe baza și în conformitate cu reglementările legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în moduri mixte (automat și manual) cu respectarea cerințelor legii și în condiții care asigură securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Furnizorul colectează și prelucrează numai datele personale furnizate de consumatori la plasarea unei comenzi: nume, prenume, număr de telefon, adresă, adresă poștală. Datele cu caracter personal sunt folosite exclusiv în scopul administrării site-ului, pentru asigurarea accesului la informații, în special pentru livrarea comenzilor sau pentru contactarea consumatorului în vederea efectuării livrării. Aceste informații informează utilizatorii și consumatorii că datele lor personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă, adresă poștală) vor fi prelucrate și utilizate. Furnizorul de servicii prelucrează datele personale ale utilizatorilor și consumatorilor care sunt furnizate la navigarea, utilizarea și înregistrarea pe site-ul https://stone.md.

Orice informație furnizată de utilizatorii și consumatorii site-ului https://stone.md va fi luată în considerare și va constitui un consimțământ direct pentru utilizarea datelor cu caracter personal de către Furnizor. Furnizorul nu va dezvălui terților nicio dată disponibilă fără acordul persoanelor vizate și nu va comercializa, schimba, dezvălui aceste date altor persoane, cu excepțiile prevăzute de legea aplicabilă (la cererea organelor de stat, entități, instanțe, instanțe, precum și autorizate să prelucreze date cu caracter personal). Datele personale pot fi prelucrate și utilizate de către Furnizor în scopuri statistice și promovare ulterioară. Furnizorul de servicii respectă cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor și le protejează împotriva pierderii, distrugerii, denaturării/falsificării sau dezvăluirii către terți. Angajații furnizorilor de servicii sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal ale consumatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi efectuată de o persoană autorizată a Furnizorului.

Furnizorul utilizează metode și tehnologii de securitate în conformitate cu legea aplicabilă. Furnizorul nu colectează informații legate de tranzacții, de exemplu, nu. pe card, data expirării, țara de origine. Pentru informatii si informatii mai detaliate, orice persoana interesata poate contacta info@stone.md sau suna la +37368897773

7. INFORMAȚII DE CONTACT

PIATRĂ EXOTICĂ SRL, Republica Moldova,
m.Chisinau, str.Trandafirilor, 33
c/f 1009600001131
Cod bancar:  PRCBMD22
IBAN  MD65PR002251370140170001
TVA 0306508
email: info@stone.md